1. Bekend
  2. Warren Buffett

Warren Buffett

97miljard euro
Beroep

Ceo/belegger

Bekendvan

Overnames/investeren/beleggen

Geboortedatum

30-08-1930

Geboorteplaats

Omaha

Nationaliteit

Amerikaan

Woonplaats

Omaha

Wie is Warren Buffett?

Warren Buffett is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Overnames/investeren/beleggen en ze is Ceo/belegger van beroep.  Warren Buffett is Amerikaan en ze bezit een prachtige woning in Omaha. Warren Buffett is geboren op 30-08-1930 in Omaha. Als we naar het geschatte vermogen van Warren Buffett kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Warren Buffett wordt momenteel geschat op 97miljard euro.

Waar komt het vermogen van Warren Buffett vandaan?

Warren Buffett heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Overnames/investeren/beleggen en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Ceo/belegger. Binnen het wereldje is Warren Buffett enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Ceo/belegger carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Warren Buffett?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Warren Buffett heeft opgebouwd. Zonder dat Warren Buffett heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Warren Buffett op een geschat vermogen uit van 97miljard euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamWarren Buffett
Geboortedatum:30-08-1930
Geboorteplaats:Omaha
Nationaliteit:Amerikaan
Bekend van:Overnames/investeren/beleggen
Beroep:Ceo/belegger
Geschatte vermogen:97miljard euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Warren Buffett heeft als hoofdberoep Ceo/belegger. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Warren Buffett. Naast Ceo/belegger heeft Warren Buffett dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Warren Buffett staat momenteel op 97miljard euro.