TRAVEL: Zonnen en lunchen bij Zest op Janthiel Beach Curaçao

Zonnen en lunchen bij Zest op Janthiel Beach Curaçao

Zest Curacao Janthiel BeachGenieten van een heerlijke zonnige dag op Curaçao in combinatie met een goede lunch. Wij nemen je mee tijdens een dag bij Zest op Janthiel Beach Curaçao.

Er zijn tal mooie plekjes en stranden op Curacao, maar vandaag nemen wij je mee naar een van de populairste en bekendste plekjes namelijk, Janthiel Beach.

Janthiel is onder de Nederlandse toeristen een bekende hotspot en vandaag nemen wij jullie mee op een echte zondag naar het strand. Zondag is vaak een drukkere dag omdat de meeste mensen vrij zijn en op deze dag natuurlijk ook willen genieten van de zon.  De avond ervoor (zaterdagavond) is het altijd Zanzibar, een gezellige avond waar de happy hours graag worden benut en de meeste mensen op zondag graag willen bijkomen.

Zest Restaurant & Beach Café

Zest heeft het Mediterraanse restaurant dat boven is gevestigd voor de infinitypool. De gerechten vormen een indrukwekkende combinatie van de culinaire specialiteiten uit het Mediterraanse gebied. Op het menu staan verse pasta’s, pure vis- en vleesgerechten en heerlijke nagerechten. Zest Mediterranean is dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner van 9:00 uur ’s ochtends tot middernacht.

Zest Beach Café is beneden gelegen aan het strand. Hier eet je dus ook letterlijk met de voetjes in het zand. Zest Beach Café is geopend van 12:00 tot 22:00 uur en kun je heerlijk genieten van vlees van de grill, heerlijke vis, salades en broodjes met een drankje erbij aan een picknicktafel op het strand. Benieuwd naar het menu? Bekijk hier het Beach Café menu.

Zest lunch Curacao

Zonnen bij Zest

Wil je lekker een luxe bedje of een van de andere strandbedjes bij Zest? Wij hebben gebruik gemaakt van de luxe strandbedden voor het Restaurant en kregen er een fles water en een handdoek bij. Omgerekend betaal je zo’n 25 euro voor een strandbedje waar je met 2 personen op kan liggen. Een gewoon strandbedje heb je al voor 3 euro omgerekend dus je kan een dagje strand zo duur maken als je zelf wilt.

Zest Curacao Romy Voskuilen

Zest Curacao

Prijzen van de cabana’s en strandbedjes bij Zest:

  • Luxe Strandbed * Nafl. 50,- / $ 29,- (gelegen voor het restaurant)
  • Luxe Cabana * Nafl. 50,- / $ 29,- (gelegen op het strand)
  • Overige strandbedden nafl. 6,- (zonder reservering)

* prijs inclusief fles water en Zest (leen)handdoek

Wil je ook een keer lekker eten bij Zest en alvast reserveren?  Kijk dan op de website voor meer informatie.

Gerelateerd:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.