TRAVEL: Overnachten bij Livingstone Janthiel Beach Resort Curaçao

Overnachten bij Livingstone Janthiel Beach Resort Curaçao

Heb je Curaçao op je verlanglijstje en kom je er niet helemaal uit waar je zou willen verblijven op het eiland? Livingstone ligt heel centraal en dichtbij Janthiel Beach en is daarmee een toplocatie. Wij verbleven een paar dagen op Livingstone en vertellen jullie graag meer!

Op een paar honderd meter van het strand bij Janthiel Beach bevindt zich een prachtig resort genaamd, Livingstone. Achter een paar slagbomen houdt zich een resort schuil van comfortabele kamers, appartementen & villa’s, genoeg keuze dus!

Livingstone Jan Thiel Beach Resort Curaçao

Wij verbleven in een standaard kamer met een kingsize bed en een fijn balkon met uitzicht op de tropische tuin. Deze kamers zijn ingericht voor 1-2 personen dus perfect voor als je alleen reist of met je partner bijvoorbeeld. Mocht je vakantie met kinderen boeken dan biedt het ook veel perspectief. Een appartement is al te boeken tot max. 3 personen en villa’s tot wel 5 personen.

Geweldig gekleurde huisjes vind je terug op het resort van Livingstone.

 

Uitzicht op het zwembad bij Livingstone.

Bij het resort zit Don’s Restaurant & Bar gevestigd en kun je genieten van ontbijt, lunch en diner. Hier geniet je van populaire lokale én internationale gerechten en heerlijk verkoelende drankjes. Ontdek het zelf en beleef een tropische ervaring met uitzicht op de prachtige tuin en één van de grootste zwembaden van Curaçao.

Ontbijt 08.00 – 11.00 uur
Lunch 12.00 – 15.00 uur
Diner 18.00 – 22.00 uur

Als je niet van plan bent om alleen bij het resort te verblijven dan loop je binnen 2 minuten naar het luxueuze Jan Thiel Beach en Jan Thiel Plaza, waar je gratis entree hebt zodra je bij het Resort van Livingstone verblijft.

In de omgeving vind je op een paar minuten afstand diverse winkels zoals een Albert Heijn en winkels met mode & accessoires of geniet je van een pizza met een Amstel Bright in je hand op het strand bij Jan Thiel Beach.

Bij de receptie van het resort zijn er veel dingen te regelen zoals excursies, autoverhuur en nog veel meer. Dit is snel geregeld en ze staan altijd voor je klaar met een goede service.

Wij hebben hier 4 hele fijne dagen gehad met een goed ontbijt en vriendelijk personeel. De locatie is geweldig en mocht je er maar een paar dagen verblijven, dan zou ik zeker het weekend plannen om te combineren met Zanzibar. Zo kan je veilig naar de kamer of het appartement lopen na een aantal drankjes! 🙂

Wil je meer weten over Livingstone? Bekijk overige informatie online en boek je verblijf gemakkelijk via de website.

Gerelateerde blogs:

Wandelen bij Park Den Dunki op Curaçao!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.