Review: Herôme Voedende Nagelolie

herome Deze voedende nagelolie van Herôme belooft onze droge en breekbare nagels en nagelriemen te verzorgen en te herstellen. Wij waren heel benieuwd en hebben dit product onder de loep genomen.

Zoals we al in een eerdere review aangaven is het echt vreselijk weer buiten, waarbij onze handen en nagels het zwaar te verduren hebben!

Hoogste tijd om onze handen dus extra te verwennen en te verzorgen.

herome nagelolie
Met deze voedende nagelolie van Herôme is het eigenlijk de bedoeling om er een kleine kuur mee te starten. Een kuur die slechts 14 dagen duurt en waarbij je het product vóór het slapen aanbrengt op de nagelriemen en (lichtjes) over de nagels.

Deze nagelolie met amandel- en citroenolie erin verwerkt, herstelt droge en beschadigde nagels én nagelriemen.
Ook fijn om te weten; het is niet alleen geschikt voor op de handen, maar ook nog eens voor onze voetjes!

Onze ervaring?

Fijn product! Ik ben zelf sowieso wel een ‘fan’ van Herome.

Voor het slapen gaan probeer ik mezelf eraan te herinneren om de olie niet te vergeten, ik merk namelijk duidelijk verschil als ik het wél of niet gebruik. Zorg er wel voor dat je niet teveel gebruikt, want dat voelt het vet. De voedende nagelolie van Herôme bevat overigens een aangename geur, niet te overheersend. Omdat ik zelf veel met mijn handen werk en veel in het water zit, heb ik snel droge handen en velletjes rondom mijn nagels. In mijn vrije tijd ben ik daardoor altijd wel in de weer met nagellak en handcrème!

Absoluut een aanrader om de producten van Herôme eens te bekijken, check de website voor meer informatie. Wil je je nagels meer laten stralen? Laat je handen & nagels nog meer stralen met deze producten van het Kruidvat!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.