Pizza eten bij Santa Barbara op Curaçao!

Pizza eten bij Santa Barbara op Curaçao!

Bella Italia Santa Barbara

Een makkelijke, lekkere maaltijd met prachtige uitzicht? Dan moet je zeker een pizza gaan eten bij Santa Barbara. Benieuwd naar de experience? Lees dan snel verder!

Na 5,5 maand op Curaçao weet ik inmiddels de mooi(st)e plekjes wel te vinden! Ik durf dan ook wel te zeggen dat Santa Barbara in mijn top 3 staat.

Bij binnenkomst betaal je Naf 25,00 als je een hapje wilt gaan eten. Je ontvangt na betaling een voucher die inwisselbaar is bij de eetgelegenheden en dan ook Naf 25,00 waard is!

Het is een prachtige, rustige plek met een Amerikaans tintje en echt geweldig uitzicht overal! Parelwitte stranden, helder water, een hele relaxte vibe en lekkere eetgelegenheden.

Wij hebben pizza gegeten bij Bella Italia een fijne plek om te zitten en de ideale locatie om tegelijkertijd van het uitzicht te genieten. Voor een pizza betaal je gemiddeld tussen de Naf 22,00 en de Naf 30,00.

Pizza Bella Italia

Onze pizza hierboven is voor de helft met peperoni en de ander helft is vegetarisch! Mocht je niet kunnen kiezen tussen de vele opties dan is dit echt perfect!

Eerst lekker eten met goed uitzicht en daarna met de voetjes in het water!

Santa Barbara resort

Santa Barbara

Santa Barbara BeachSanta Barbara haven

Santa Barbara Sunset

Gerelateerde blogs:

  1. TRAVEL: Zonnen en lunchen bij Zest op Janthiel Beach Curaçao
  2. Avondje bioscoop bij The Movies Curaçao!
  3. Heerlijke ijsjes bij Baskin Robbins op Curaçao!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.