1. Bekend
  2. Dietrich Mateschitz

Dietrich Mateschitz

35 miljard euro
Beroep

Oprichter Red Bull

Bekendvan

Energiedrank / investeringen

Geboortedatum

20-4-1944

Geboorteplaats

Sankt Marein im Mürztal

Nationaliteit

Oostenrijker

Woonplaats

Wie is Dietrich Mateschitz?

Dietrich Mateschitz is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Energiedrank / investeringen en ze is Oprichter Red Bull van beroep.  Dietrich Mateschitz is Oostenrijker en ze bezit een prachtige woning in . Dietrich Mateschitz is geboren op 20-4-1944 in Sankt Marein im Mürztal. Als we naar het geschatte vermogen van Dietrich Mateschitz kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Dietrich Mateschitz wordt momenteel geschat op 35 miljard euro.

Waar komt het vermogen van Dietrich Mateschitz vandaan?

Dietrich Mateschitz heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Energiedrank / investeringen en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Oprichter Red Bull. Binnen het wereldje is Dietrich Mateschitz enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Oprichter Red Bull carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Dietrich Mateschitz?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Dietrich Mateschitz heeft opgebouwd. Zonder dat Dietrich Mateschitz heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Dietrich Mateschitz op een geschat vermogen uit van 35 miljard euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamDietrich Mateschitz
Geboortedatum:20-4-1944
Geboorteplaats:Sankt Marein im Mürztal
Nationaliteit:Oostenrijker
Bekend van:Energiedrank / investeringen
Beroep:Oprichter Red Bull
Geschatte vermogen:35 miljard euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Dietrich Mateschitz heeft als hoofdberoep Oprichter Red Bull. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Dietrich Mateschitz. Naast Oprichter Red Bull heeft Dietrich Mateschitz dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Dietrich Mateschitz staat momenteel op 35 miljard euro.