1. Bekend
  2. Rafael van der vaart

Rafael van der vaart

€ 18 miljoen
Beroep

Profvoetballer

Bekendvan

Voetbal

Geboortedatum

11 februari 1983

Geboorteplaats

Heemskerk

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Rafael van der vaart ?

Rafael van der vaart is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbal en ze is Profvoetballer van beroep.  Rafael van der vaart is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Rafael van der vaart is geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk. Als we naar het geschatte vermogen van Rafael van der vaart kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Rafael van der vaart wordt momenteel geschat op € 18 miljoen.

Waar komt het vermogen van Rafael van der vaart vandaan?

Rafael van der vaart heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbal en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Profvoetballer. Binnen het wereldje is Rafael van der vaart enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Profvoetballer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Rafael van der vaart ?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Rafael van der vaart heeft opgebouwd. Zonder dat Rafael van der vaart heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Rafael van der vaart op een geschat vermogen uit van € 18 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRafael van der vaart
Geboortedatum:11 februari 1983
Geboorteplaats:Heemskerk
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Voetbal
Beroep:Profvoetballer
Geschatte vermogen:€ 18 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Rafael van der vaart heeft als hoofdberoep Profvoetballer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Rafael van der vaart . Naast Profvoetballer heeft Rafael van der vaart dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Rafael van der vaart staat momenteel op € 18 miljoen.