1. Bekend
  2. Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

€48.1 Biljoen
Beroep

CEO

Bekendvan

Facebook / META

Geboortedatum

14-05-1984

Geboorteplaats

New York

Nationaliteit

Amerikaan

Woonplaats

Wie is Mark Zuckerberg?

Mark Zuckerberg is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Facebook / META en ze is CEO van beroep.  Mark Zuckerberg is Amerikaan en ze bezit een prachtige woning in . Mark Zuckerberg is geboren op 14-05-1984 in New York. Als we naar het geschatte vermogen van Mark Zuckerberg kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Mark Zuckerberg wordt momenteel geschat op €48.1 Biljoen.

Waar komt het vermogen van Mark Zuckerberg vandaan?

Mark Zuckerberg heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Facebook / META en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als CEO. Binnen het wereldje is Mark Zuckerberg enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als CEO carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Mark Zuckerberg?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Mark Zuckerberg heeft opgebouwd. Zonder dat Mark Zuckerberg heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Mark Zuckerberg op een geschat vermogen uit van €48.1 Biljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamMark Zuckerberg
Geboortedatum:14-05-1984
Geboorteplaats:New York
Nationaliteit:Amerikaan
Bekend van:Facebook / META
Beroep:CEO
Geschatte vermogen:€48.1 Biljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Mark Zuckerberg heeft als hoofdberoep CEO. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Mark Zuckerberg. Naast CEO heeft Mark Zuckerberg dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Mark Zuckerberg staat momenteel op €48.1 Biljoen.