1. Bekend
  2. Edwin Evers

Edwin Evers

15 miljoen euro
Beroep

zanger

Bekendvan

radiowereld

Geboortedatum

9-5-1971

Geboorteplaats

Hardenberg

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Wie is Edwin Evers?

Edwin Evers is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als radiowereld en ze is zanger van beroep.  Edwin Evers is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Edwin Evers is geboren op 9-5-1971 in Hardenberg. Als we naar het geschatte vermogen van Edwin Evers kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Edwin Evers wordt momenteel geschat op 15 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Edwin Evers vandaan?

Edwin Evers heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van radiowereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als zanger. Binnen het wereldje is Edwin Evers enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als zanger carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Edwin Evers?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Edwin Evers heeft opgebouwd. Zonder dat Edwin Evers heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Edwin Evers op een geschat vermogen uit van 15 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamEdwin Evers
Geboortedatum:9-5-1971
Geboorteplaats:Hardenberg
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:radiowereld
Beroep:zanger
Geschatte vermogen:15 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Edwin Evers heeft als hoofdberoep zanger. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Edwin Evers. Naast zanger heeft Edwin Evers dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Edwin Evers staat momenteel op 15 miljoen euro.