1. Bekend
  2. Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

8 miljoen euro
Beroep

Kickbokser

Bekendvan

Sport

Geboortedatum

10-04-1989

Geboorteplaats

Bergen op Zoom

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Sport en ze is Kickbokser van beroep.  Rico Verhoeven is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Rico Verhoeven is geboren op 10-04-1989 in Bergen op Zoom. Als we naar het geschatte vermogen van Rico Verhoeven kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Rico Verhoeven wordt momenteel geschat op 8 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Rico Verhoeven vandaan?

Rico Verhoeven heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Sport en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Kickbokser. Binnen het wereldje is Rico Verhoeven enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Kickbokser carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Rico Verhoeven?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Rico Verhoeven heeft opgebouwd. Zonder dat Rico Verhoeven heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Rico Verhoeven op een geschat vermogen uit van 8 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRico Verhoeven
Geboortedatum:10-04-1989
Geboorteplaats:Bergen op Zoom
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Sport
Beroep:Kickbokser
Geschatte vermogen:8 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Rico Verhoeven heeft als hoofdberoep Kickbokser. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Rico Verhoeven. Naast Kickbokser heeft Rico Verhoeven dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Rico Verhoeven staat momenteel op 8 miljoen euro.