1. Bekend
  2. Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

6 miljoen euro
Beroep

ondernemer

Bekendvan

farmaceutica

Geboortedatum

22-04-1965

Geboorteplaats

Rotterdam

Nationaliteit

Woonplaats

Rotterdam

Wie is Ronald Molendijk?

Ronald Molendijk is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als farmaceutica en ze is ondernemer van beroep.  Ronald Molendijk is en ze bezit een prachtige woning in Rotterdam. Ronald Molendijk is geboren op 22-04-1965 in Rotterdam. Als we naar het geschatte vermogen van Ronald Molendijk kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Ronald Molendijk wordt momenteel geschat op 6 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Ronald Molendijk vandaan?

Ronald Molendijk heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van farmaceutica en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als ondernemer. Binnen het wereldje is Ronald Molendijk enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als ondernemer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Ronald Molendijk?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Ronald Molendijk heeft opgebouwd. Zonder dat Ronald Molendijk heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Ronald Molendijk op een geschat vermogen uit van 6 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRonald Molendijk
Geboortedatum:22-04-1965
Geboorteplaats:Rotterdam
Nationaliteit:
Bekend van:farmaceutica
Beroep:ondernemer
Geschatte vermogen:6 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Ronald Molendijk heeft als hoofdberoep ondernemer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Ronald Molendijk. Naast ondernemer heeft Ronald Molendijk dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Ronald Molendijk staat momenteel op 6 miljoen euro.