1. Bekend
  2. Gregory van der wiel

Gregory van der wiel

18miljoen euro
Beroep

Ondernemer

Bekendvan

Voetbalwereld

Geboortedatum

7-8-1992

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Gregory van der wiel ?

Gregory van der wiel is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbalwereld en ze is Ondernemer van beroep.  Gregory van der wiel is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Gregory van der wiel is geboren op 7-8-1992 in . Als we naar het geschatte vermogen van Gregory van der wiel kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Gregory van der wiel wordt momenteel geschat op 18miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Gregory van der wiel vandaan?

Gregory van der wiel heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbalwereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Ondernemer. Binnen het wereldje is Gregory van der wiel enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Ondernemer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Gregory van der wiel ?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Gregory van der wiel heeft opgebouwd. Zonder dat Gregory van der wiel heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Gregory van der wiel op een geschat vermogen uit van 18miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamGregory van der wiel
Geboortedatum:7-8-1992
Geboorteplaats:
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Voetbalwereld
Beroep:Ondernemer
Geschatte vermogen:18miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Gregory van der wiel heeft als hoofdberoep Ondernemer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Gregory van der wiel . Naast Ondernemer heeft Gregory van der wiel dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Gregory van der wiel staat momenteel op 18miljoen euro.