1. Bekend
  2. Marcel van dam

Marcel van dam

onbekend
Beroep

Voormalig politicus

Bekendvan

Politiek en als TV persoonlijkheid

Geboortedatum

30 januari 1938

Geboorteplaats

Utrecht

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Marcel van dam ?

Marcel van dam is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Politiek en als TV persoonlijkheid en ze is Voormalig politicus van beroep.  Marcel van dam is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Marcel van dam is geboren op 30 januari 1938 in Utrecht. Als we naar het geschatte vermogen van Marcel van dam kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Marcel van dam wordt momenteel geschat op onbekend.

Waar komt het vermogen van Marcel van dam vandaan?

Marcel van dam heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Politiek en als TV persoonlijkheid en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Voormalig politicus. Binnen het wereldje is Marcel van dam enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Voormalig politicus carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Marcel van dam ?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Marcel van dam heeft opgebouwd. Zonder dat Marcel van dam heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Marcel van dam op een geschat vermogen uit van onbekend. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamMarcel van dam
Geboortedatum:30 januari 1938
Geboorteplaats:Utrecht
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Politiek en als TV persoonlijkheid
Beroep:Voormalig politicus
Geschatte vermogen:onbekend

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Marcel van dam heeft als hoofdberoep Voormalig politicus. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Marcel van dam . Naast Voormalig politicus heeft Marcel van dam dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Marcel van dam staat momenteel op onbekend.