1. Bekend
  2. Hugo Borst

Hugo Borst

1 miljoen euro
Beroep

Presentator / televisiepersoonlijkheid

Bekendvan

Televisiewereld / voetbal

Geboortedatum

15-6-1962

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Rotterdam

Wie is Hugo Borst?

Hugo Borst is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Televisiewereld / voetbal en ze is Presentator / televisiepersoonlijkheid van beroep.  Hugo Borst is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Rotterdam. Hugo Borst is geboren op 15-6-1962 in . Als we naar het geschatte vermogen van Hugo Borst kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Hugo Borst wordt momenteel geschat op 1 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Hugo Borst vandaan?

Hugo Borst heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Televisiewereld / voetbal en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Presentator / televisiepersoonlijkheid. Binnen het wereldje is Hugo Borst enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Presentator / televisiepersoonlijkheid carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Hugo Borst?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Hugo Borst heeft opgebouwd. Zonder dat Hugo Borst heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Hugo Borst op een geschat vermogen uit van 1 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamHugo Borst
Geboortedatum:15-6-1962
Geboorteplaats:
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Televisiewereld / voetbal
Beroep:Presentator / televisiepersoonlijkheid
Geschatte vermogen:1 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Hugo Borst heeft als hoofdberoep Presentator / televisiepersoonlijkheid. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Hugo Borst. Naast Presentator / televisiepersoonlijkheid heeft Hugo Borst dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Hugo Borst staat momenteel op 1 miljoen euro.