1. Bekend
  2. Ahmed Aboutaleb

Ahmed Aboutaleb

650.000 euro
Beroep

Burgemeester

Bekendvan

Politiek

Geboortedatum

29-8-1961

Geboorteplaats

Beni Sidel

Nationaliteit

Marokaan

Woonplaats

Rotterdam

Wie is Ahmed Aboutaleb?

Ahmed Aboutaleb is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Politiek en ze is Burgemeester van beroep.  Ahmed Aboutaleb is Marokaan en ze bezit een prachtige woning in Rotterdam. Ahmed Aboutaleb is geboren op 29-8-1961 in Beni Sidel. Als we naar het geschatte vermogen van Ahmed Aboutaleb kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Ahmed Aboutaleb wordt momenteel geschat op 650.000 euro.

Waar komt het vermogen van Ahmed Aboutaleb vandaan?

Ahmed Aboutaleb heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Politiek en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Burgemeester. Binnen het wereldje is Ahmed Aboutaleb enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Burgemeester carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Ahmed Aboutaleb?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Ahmed Aboutaleb heeft opgebouwd. Zonder dat Ahmed Aboutaleb heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Ahmed Aboutaleb op een geschat vermogen uit van 650.000 euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamAhmed Aboutaleb
Geboortedatum:29-8-1961
Geboorteplaats:Beni Sidel
Nationaliteit:Marokaan
Bekend van:Politiek
Beroep:Burgemeester
Geschatte vermogen:650.000 euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Ahmed Aboutaleb heeft als hoofdberoep Burgemeester. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Ahmed Aboutaleb. Naast Burgemeester heeft Ahmed Aboutaleb dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Ahmed Aboutaleb staat momenteel op 650.000 euro.