Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml

5/5

Guhl heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml

Merk

Guhl

Serie

Guhl Rijke Voeding

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Inhoud

180 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml

De Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml is speciaal ontwikkeld voor overbelast, breekbaar en beschadigd haar. Met zijn unieke formule, verrijkt met Baobab-Olie en het Biotine+-Complex, biedt dit treatment een revolutionaire 5-voudige werking. Deze geweldige spray herstelt niet alleen beschadigd haar tot in de diepte, maar versterkt ook de haarvezels tot in de puntjes. Hierdoor wordt het haar veerkrachtiger en beter bestand tegen externe invloeden. Daarnaast zorgt de holistische formule ervoor dat het beschadigde haaroppervlak gladder wordt en voorziet het haar van een beschermende laag om verdere schade te voorkomen. Met de Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml krijgt jouw haar een stralende gezondheid en een ongekende kracht. Verwen je haar met dit topproduct en geniet van prachtig, gezond haar dat weer vol vitaliteit en glans is.

Veelgestelde vragen over Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml


Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 180 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml is dermatologisch getest: .

Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Guhl Rijke Voeding Spray 180 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos