Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking

5/5

Garnier heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking

Merk

Garnier

Serie

Garnier Loving Blends

Hulp bij

Vet haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking

Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 stuks van de Garnier Loving Blends Magnetic Charcoal Conditioner. Deze conditioner is een ware traktatie voor je haar en hoofdhuid. Het is gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld voor mensen met een vette hoofdhuid en droge haarpunten. De Loving Blends Magnetic Charcoal Conditioner biedt de perfecte balans tussen het ontwarren van je haar en het hydrateren van de lengtes. Het unieke ingrediënt, magnetische houtskool, trekt onzuiverheden en overtollige olie aan, waardoor je hoofdhuid fris en schoon aanvoelt. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat je haarpunten gehydrateerd blijven tot wel 72 uur*. Met deze voordeelverpakking hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je conditioner op raakt. Je hebt namelijk altijd een reserve bij de hand. Geniet van de heerlijke geur en de voedende werking van de Garnier Loving Blends Magnetic Charcoal Conditioner en geef je haar de verzorging die het verdient.

Veelgestelde vragen over Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking


Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Vet haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking is dermatologisch getest: Nee.

Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Loving Blends Conditioner Magnetic Charcoal 250 ml 6 stuks voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos