CHI Infra Treatment 350ml Conditioner

5/5

Chi heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over CHI Infra Treatment 350ml Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo CHI Infra Treatment 350ml Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties CHI Infra Treatment 350ml Conditioner

Merk

Chi

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

350 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van CHI Infra Treatment 350ml Conditioner

CHI Infra Treatment is een revolutionaire conditioner die speciaal is ontwikkeld om droog, beschadigd, stug en gekleurd haar intensief te herstellen. Deze unieke verzorging is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat je haar er weer gezond en stralend uitziet. Wat deze conditioner zo bijzonder maakt, is de aanwezigheid van positief geladen zijdemoleculen. Deze moleculen dringen diep door in het haar en brengen het natuurlijke vochtgehalte weer in balans. Hierdoor wordt je haar intensief gehydrateerd en krijgt het een zijdezachte textuur. Daarnaast bevat CHI Infra Treatment ook beschermende proteïnen die het haar versterken, waardoor het beter bestand is tegen schade en breuk. Niet alleen zorgt deze conditioner voor herstel en hydratatie, maar het maakt je haar ook makkelijker doorkambaar en beter handelbaar. Het haar wordt ontward en klitten worden gemakkelijk verwijderd, waardoor je probleemloos je haar kunt stylen. Bovendien krijgt je haar een prachtige glans, waardoor het er gezond en levendig uitziet. Kies voor CHI Infra Treatment en geef je haar de verzorging die het verdient.

Veelgestelde vragen over CHI Infra Treatment 350ml Conditioner


CHI Infra Treatment 350ml Conditioner wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

CHI Infra Treatment 350ml Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. CHI Infra Treatment 350ml Conditioner is dermatologisch getest: Nee.

CHI Infra Treatment 350ml Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen CHI Infra Treatment 350ml Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos