Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Manuka Honey & Yoghurt

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

384 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml

De Shea Moisture Hydrate & Repair Manuka Honey & Yoghurt Conditioner is een wondermiddel voor droog en beschadigd haar. Met zijn unieke formule, verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals Manuka honing en yoghurt, helpt deze conditioner om je haar te herstellen en het weer zijdezacht te maken. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om diep in de haarschacht te dringen en vocht vast te houden, waardoor het haar gehydrateerd blijft en minder snel uitdroogt. De voedende eigenschappen van de Manuka honing helpen om beschadigd haar te herstellen en de natuurlijke glans te verbeteren. Daarnaast zorgt de toevoeging van yoghurt voor een extra boost van voeding en versterking van het haar. Met zijn heerlijke geur en romige textuur is deze conditioner een genot om te gebruiken. Breng het aan na het wassen van je haar, laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Je zult direct het verschil merken: je haar voelt zijdezacht aan, ziet er gezonder uit en is beter bestand tegen dagelijkse schade. Laat je haar stralen met de Shea Moisture Hydrate & Repair Manuka Honey & Yoghurt Conditioner!

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml


Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 384 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml is dermatologisch getest: Nee.

Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Manuka Honey Yoghurt Conditioner Hydrate Repair- 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos