Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Brunette Care

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Kleurconditioner Brunette Care is speciaal ontwikkeld voor de brunettes onder ons die hun haar willen laten stralen. Deze conditioner is verrijkt met bruine kleurpigmenten, waardoor je bruine lokken extra diepte en glans krijgen. Het zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar ook voor een intensieve verzorging van het haar. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, zodat je voor een lange tijd kunt genieten van stralend en verzorgd haar. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden aangebracht na het wassen van het haar. Laat het even intrekken en spoel het daarna grondig uit. Je zult merken dat je haar zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet. Naast het verzorgen en laten stralen van je haar, beschermt deze kleurconditioner ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het vormt een beschermend laagje om het haar heen, waardoor het beter bestand is tegen UV-straling en andere schadelijke factoren. Zo blijft je haarkleur langer mooi en behoudt het zijn levendige uitstraling. Met de Andrélon Kleurconditioner Brunette Care geef je je bruine lokken de verzorging en glans die ze verdienen. Het is de perfecte aanvulling op je dagelijkse haarverzorgingsroutine en zal ervoor zorgen dat je haar er stralend en gezond uitziet.

Veelgestelde vragen over Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Tube van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Nee.

Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Kleurconditioner Brunette Care voor stralend en verzorgd haar 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos