Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Coconut & Hibiscus

Hulp bij

Dik haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

237 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml

Shea Moisture Coconut Hibiscus Extra Moisturizing Detangler is de perfecte oplossing voor kinderen met krullend, golvend, dik en onhandelbaar haar. Deze formule ontwart het haar en definieert de krullen, terwijl het tegelijkertijd hydrateert en verzorgt, zonder het haar vettig te maken. Het resultaat is glanzend en gezond haar dat er prachtig uitziet. Deze detangler is verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om het haar te voeden en te beschermen. Kokosolie en hibiscusextract zorgen voor intense hydratatie en voorkomen dat het haar uitdroogt. Daarnaast bevat het product ook sheaboter en zijdeproteïnen, die het haar versterken en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met Shea Moisture Coconut Hibiscus Extra Moisturizing Detangler wordt het kammen van het haar een gemakkelijke en pijnloze ervaring. De formule maakt het haar zacht en soepel, waardoor klitten en knopen moeiteloos worden verwijderd. Bovendien voegt het product een prachtige glans toe aan het haar, waardoor het er gezond en stralend uitziet. Verwen het haar van jouw kind met de verzorgende eigenschappen van Shea Moisture Coconut Hibiscus Extra Moisturizing Detangler. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van schadelijke chemicaliën. Geef het haar van jouw kind de verzorging die het verdient en geniet van gezond en prachtig haar dat straalt van vitaliteit.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml


Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml wordt verkocht in een mooie Spray van 237 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Dik haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Coconut Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler 237ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos