Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml

Merk

Gliss

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml

De Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml is een revolutionair haarverzorgingsproduct dat speciaal is ontworpen om het microbioom van de hoofdhuid te ondersteunen en het haar intensief te voeden. Deze nieuwe NUTRI-BALANCE REPAIR-lijn van Gliss Kur is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar gezond, glanzend en versterkt haar. Deze spray is verrijkt met voedende ingrediënten die diep doordringen in de haarvezels, waardoor het haar van binnenuit wordt versterkt. Het voorkomt klitten en maakt het haar zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar. Bovendien creëert de Anti-Klit spray een beschermende laag rondom het haar, waardoor het wordt beschermd tegen schade door hitte en stylingtools. Met slechts een paar sprays van de Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml, creëer je moeiteloos een prachtige glans en een gezonde uitstraling. Het is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt. Voeg dit innovatieve product toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en ontdek het verschil dat het kan maken voor jouw haar.

Veelgestelde vragen over Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml


Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Gliss-Kur Anti-Klit spray Nutri-Balance Repair 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos