Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

5/5

SYOSS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

Merk

SYOSS

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

2640 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

De Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking is de ultieme oplossing voor droog en dof haar. Met deze conditioner wordt je haar gevoed en ontward, waardoor het tot wel 2 keer meer glans krijgt en heerlijk zacht aanvoelt. Het is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van droog of dof haar te voldoen, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een intensieve haarverzorging. Deze conditioner werkt het beste in combinatie met de Oleo Intense shampoo. Samen zorgen ze voor een nog beter resultaat, waardoor je haar er gezonder en stralender uitziet. Met de voordeelverpakking van 6 x 440 ml kun je langdurig genieten van deze intensieve haarverzorging. De formule van de conditioner is verrijkt met voedende ingrediënten die je haar diep hydrateren en verzachten. Het resultaat is zijdezacht haar dat er gezond en glanzend uitziet. Verwen je haar met de Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking en ervaar de ultieme verzorging voor droog en dof haar.

Veelgestelde vragen over Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml


Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 2640 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is dermatologisch getest: Nee.

Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Syoss Oleo Intens Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos