Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml

5/5

Fanola heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml

Merk

Fanola

Serie

Fanola No Yellow

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml

De Fanola No Yellow Shampoo is dé oplossing voor iedereen met geblondeerd haar, haar met highlights of blond en grijs haar. Deze zilvershampoo is speciaal ontwikkeld om ongewenste gele tinten te neutraliseren en je haar een prachtige koele uitstraling te geven. Met een inhoud van maar liefst 1000 ml, is deze fles shampoo een echte must-have voor iedereen die graag stralend blond haar wil behouden. De krachtige formule van de Fanola No Yellow Shampoo zorgt ervoor dat je haar gevoed en verzorgd wordt tijdens het neutraliseren van de gele tinten. Het bevat paarse pigmenten die zich hechten aan de haarlokken, waardoor de gele pigmenten geneutraliseerd worden en je haar een mooie zilveren glans krijgt. Daarnaast zorgt de shampoo ervoor dat je haar zacht en soepel aanvoelt, zonder het te verzwaren. Met deze ruime fles shampoo hoef je je geen zorgen te maken dat je snel door je favoriete product heen bent. De Fanola No Yellow Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan eenvoudig worden opgenomen in je haarverzorgingsroutine. Geef je haar een frisse boost en behoud die prachtige blonde kleur met de Fanola No Yellow Shampoo.

Veelgestelde vragen over Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml


Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml is dermatologisch getest: Ja.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos