Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

5/5

SYOSS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

Merk

SYOSS

Serie

Syoss Color

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

2640 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml

De Syoss Color Conditioner is de ideale haarverzorging voor diegenen die hun haarkleur willen behouden en beschermen tegen vervaging. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 440 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van gezond en stralend gekleurd haar. Dankzij de unieke formule van deze conditioner blijft je haarkleur tot wel 12 weken lang levendig en intens. Dit betekent dat je minder vaak je haar hoeft te verven en dat je langer kunt genieten van je favoriete kleur. De conditioner is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die het haar verzorgen en voeden, terwijl het amino-complex bijdraagt aan sterk en gezond haar. Met de Syoss Color Conditioner hoef je je geen zorgen te maken over een doffe of vervagende haarkleur. Deze conditioner biedt de optimale bescherming en verzorging, zodat je haar er stralend en gezond uitziet. Dompel jezelf onder in een wereld van levendige kleuren en geniet van langdurig gekleurd haar met de Syoss Color Conditioner!

Veelgestelde vragen over Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml


Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 2640 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is dermatologisch getest: Nee.

Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Syoss Color Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 440 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos