L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml

5/5

L'anza heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml

Merk

L'anza

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml

Lanza Healing Colorcare Color-Preserving Conditioner 250 ml is dé oplossing voor gekleurd haar. Met deze conditioner hoef je je geen zorgen meer te maken over vervaging van de kleur. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om dagelijks te gebruiken en voorziet je haar van essentiële voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de kleur behouden blijft. Wat deze conditioner echt uniek maakt, is de bijzonder milde reiniging en de speciale samenstelling van ingrediënten. Hierdoor wordt de kleur tot wel 107% langer behouden! Maar dat is niet het enige. Deze conditioner zorgt ook voor intense hydratatie en herstelt het haar tot in de puntjes. Je haar voelt zijdezacht aan en krijgt een prachtige glans. Met de Lanza Healing Colorcare Color-Preserving Conditioner 250 ml geef je jouw gekleurde haar de verzorging die het verdient. Laat je haar stralen en geniet langer van die levendige kleur.

Veelgestelde vragen over L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml


L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Nee.

L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L'anza Color-Preserving Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos