REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml

5/5

REF heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml

Merk

REF

Serie

REF Weightless Volume

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

245 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml

De REF Stockholm Weightless Volume Conditioner is een revolutionaire conditioner die speciaal is ontworpen voor mensen met fijn en dun haar. Deze sulfaatvrije conditioner bevat een rijke mix van biologische ingrediënten die het haar voeden, beschermen en versterken. Een van de belangrijkste ingrediënten in deze conditioner is grapefruitolie, dat een bodifying effect heeft. Dit betekent dat het haar volume krijgt en er voller uitziet. Daarnaast bevat deze conditioner jojobaolie, dat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. Het zorgt voor een verbeterde zachtheid van het haar, zonder het te verzwaren. Met de REF Stockholm Weightless Volume Conditioner krijg je niet alleen een voller en sterker haar, maar ook een heerlijk geurende coupe. Deze conditioner heeft namelijk een verfrissende geur van grapefruit. Breng de conditioner aan op nat haar en laat het enkele minuten intrekken voor het beste resultaat. Spoel daarna grondig uit en geniet van een zichtbaar gezonde en volumineuze haardos.

Veelgestelde vragen over REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml


REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 245 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml is dermatologisch getest: Nee.

REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen REF Stockholm Weightless Volume Conditioner 245 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos