Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Curl Manifesto

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml

De Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner is een essentieel product voor krullend haar. Met deze crème kun je je krullen hydrateren en voeden, zodat ze er de hele dag door prachtig uitzien. Deze crème is speciaal ontwikkeld om de dagelijkse stylingroutine van krullend haar te verbeteren. Het is de perfecte aanvulling op de andere producten van de Curl Manifesto lijn van Kérastase. Gebruik deze crème na het wassen met de Bain Hydratation Douceur en Fondant Hydratation Essentielle of Masque Beurre Haute Nutrition van Kérastase voor optimale resultaten. De Crème de Jour Fondamentale is verrijkt met belangrijke ingrediënten zoals manuka-honing en ceramiden. Deze ingrediënten hydrateren en versterken je krullen, waardoor ze veerkrachtiger en glanzender worden. Bovendien helpt de crème om pluis en kroeshaar te verminderen, zodat je krullen er mooi gedefinieerd uitzien. Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op handdoekdroog haar en verdeel het gelijkmatig van de wortels tot de punten. Laat het product in je haar zitten en style je krullen zoals gewenst. Geniet de hele dag van prachtige, veerkrachtige en glanzende krullen met de Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner.

Veelgestelde vragen over Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml


Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml is dermatologisch getest: Ja.

Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Curl Manifesto Crème de Jour Fondamentale Leave-in Conditioner 150 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos