Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml

5/5

Garnier heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml

Merk

Garnier

Serie

Garnier Fructis

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

350 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml

Laat futloos haar verleden tijd zijn met de Fructis Hair Food Watermelon conditioner van Garnier. Deze revolutionaire vegan* conditioner bevat watermeloen-extract en is voor 97% van natuurlijke oorsprong. De romige textuur dringt direct door in het haar en geeft het een revitaliserende boost. Bovendien zorgt deze conditioner voor moeiteloos ontwarren en kan het snel worden uitgespoeld voor een snelle en gemakkelijke verzorgingsroutine. Voor optimaal resultaat raden we aan om de volledige Watermelon routine te volgen voor futloos haar. Begin met de Watermelon shampoo om je haar grondig te reinigen en voor te bereiden op de conditioner. Breng vervolgens de Fructis Hair Food Watermelon conditioner aan en masseer deze in je haar, van de wortels tot de punten. Laat de conditioner enkele minuten intrekken voor een diepere voeding en spoel het daarna grondig uit. Voor een extra boost van hydratatie en verzorging kun je ook het Watermelon 3-in-1 haarmasker van Fructis Hair Food gebruiken. Met de Fructis Hair Food Watermelon conditioner van Garnier krijgt futloos haar weer leven en vitaliteit. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van stralend, gezond en veerkrachtig haar. *Vegan formule, zonder dierlijke ingrediënten of bijproducten.

Veelgestelde vragen over Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml


Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml is dermatologisch getest: Ja.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitaliserende Conditioner Futloos Haar 350ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos