Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram

5/5

Aunt Jackie's Kids heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram

Merk

Aunt Jackie's Kids

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

425 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram

Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner, met een inhoud van 426 gram, is een fantastische keuze voor de krullen en coils van jonge meisjes. Dit product kan op verschillende manieren gebruikt worden: als een gewone conditioner, co-wash of zelfs als een diepe voorbereidende behandeling. Het is een veelzijdig product dat helpt om moeilijk haar te verzachten en onder controle te houden. Deze conditioner is speciaal samengesteld om het haar los te maken en te verzachten, terwijl het tegelijkertijd hydrateert. De natuurlijke conditioners in de formule dragen bij aan sterker en gezonder haar. Dit betekent dat het niet alleen het haar verzorgt, maar ook helpt om het haar te versterken en te beschermen tegen dagelijkse schade. Met Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner krijgt het haar van jouw kind de liefdevolle verzorging die het verdient. Het is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks gebruikt worden. Geef het haar van jouw kind een boost van zachtheid en gezondheid met deze geweldige conditioner!

Veelgestelde vragen over Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram


Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram wordt verkocht in een mooie van 425 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram is dermatologisch getest: Ja.

Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Aunt Jackie's Kids Curls Coils Soft Sassy Softening Conditioner 426 gram niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos