Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml

5/5

Schwarzkopf heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml

Merk

Schwarzkopf

Serie

IGORA

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Inhoud

100 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml

De Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml is de perfecte oplossing voor diegenen die een levendige boost aan hun haar willen geven. Deze semipermanente kleurmousse is speciaal ontwikkeld om het haar een stralende kleur te geven, die tot wel 8 wasbeurten blijft zitten. Wat deze mousse echt onderscheidt, is de schitterende glans die het aan het haar geeft. Je zult versteld staan van de prachtige glans die je haar zal hebben na het gebruik van deze Expert Mousse. Bovendien bevat deze mousse geen ammoniak, waardoor het zacht is voor je haar en hoofdhuid. Een ander voordeel van de Schwarzkopf Igora Expert Mousse is de aangename geur. Geen sterke chemische geuren meer tijdens het kleuren van je haar! En het beste van alles is dat deze mousse zuinig in gebruik is. Slechts een kleine hoeveelheid is voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Met 16 verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je eindeloos experimenteren en je eigen unieke look creëren. En het beste is dat deze kleuren onderling mengbaar zijn, zodat je eindeloze mogelijkheden hebt om je haar te stylen. Dus waar wacht je nog op? Geef je haar de kleurboost die het verdient met de Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml.

Veelgestelde vragen over Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml


Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml wordt verkocht in een mooie Pot van 100 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml is dermatologisch getest: .

Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Schwarzkopf Igora Expert Mousse Light Blond Extra Copper 100ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos