As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml

5/5

As I Am heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml

Merk

As I Am

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

3551 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml

De As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en biedt een grondige ontwarring en versterking. Deze conditioner is doordrenkt met de voordelen van Jamaicaanse zwarte wonderolie, waardoor het haar gevoed en verzorgd wordt. Deze conditioner is de perfecte oplossing voor mensen met krullend haar die vaak last hebben van klitten. Het helpt om klitten te verminderen en maakt het haar gemakkelijker doorkambaar. Na gebruik voelt het haar zijdezacht en glad aan. Om optimaal van deze conditioner te profiteren, breng je het aan op nat, gewassen haar. Laat het 15-20 minuten inwerken om de voedende ingrediënten goed door het haar te laten doordringen. Spoel het daarna grondig uit en bewonder het resultaat: gezond, sterk en prachtig glanzend haar!

Veelgestelde vragen over As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml


As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 3551 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml is dermatologisch getest: Ja.

As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen As I Am Jamaican Black Castor Oil Conditioner 355 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos