Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype

5/5

Wella Professionals heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype

Merk

Wella Professionals

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype

De Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner is een fantastische conditioner die geschikt is voor alle haartypes. Of je nu krullend, steil, golvend of weerbarstig haar hebt, deze conditioner is de ideale keuze. Deze conditioner is specifiek ontwikkeld om weerbarstig haar te temmen en het ongelooflijk glad en beheersbaar te maken. Hierdoor wordt het stylen van je haar een eitje. Maar dat is niet alles, deze conditioner gaat ook de strijd aan met droog haar. Het voedt je haar intensief, waardoor het er weer gezond en stralend uitziet. Wat deze conditioner zo speciaal maakt, is dat het onderdeel is van de Enrich-lijn van Wella. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog en beschadigd haar. Dus als je haar wel wat extra liefde en verzorging kan gebruiken, dan is deze conditioner een absolute must-have voor jou. Verwen je haar met de Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner en geniet van prachtig, gezond en glanzend haar!

Veelgestelde vragen over Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype


Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Nee.

Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner-1000 ml Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos