Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml

5/5

Guhl heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml

Merk

Guhl

Serie

Hulp bij

Vet haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml

De Guhl Fris & Luchtig conditioner is de perfecte oplossing voor een langdurig fris gevoel in je haar. Deze conditioner verzorgt niet alleen de lengte van je haar, maar ook de punten, zonder het te verzwaren. Het resultaat is sterker en levendiger haar tot in de puntjes. Deze conditioner is verrijkt met hydraterende ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar optimaal verzorgd wordt. Het maakt je haar niet alleen zacht en glad, maar geeft het ook een verfrissende boost. Je haar voelt licht en luchtig aan, zonder dat het zwaar wordt. De Guhl Fris & Luchtig conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is ideaal voor mensen met futloos en dof haar. Het geeft je haar een boost van energie en zorgt ervoor dat het er gezond en levendig uitziet. Geniet van een langdurig fris gevoel en stralend haar tot in de puntjes met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml


Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Vet haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Guhl Conditioner Fris Luchtig 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos