Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Zilver Care

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Special Zilver Care Conditioner is de perfecte keuze voor mensen met blond, grijs of geblondeerd haar. Deze voordeelverpakking bevat 6 flessen van elk 300 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van stralend, glanzend haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de gele gloed in het haar te verminderen en het haar tegelijkertijd te voeden. Dankzij de toevoeging van keratine en amandelolie worden de lokken intensief verzorgd en krijgen ze een gezonde uitstraling. De keratine herstelt de beschadigde haarvezels, terwijl de amandelolie het haar zacht en soepel maakt. Na het gebruik van de Andrélon Zilver Care Conditioner zal je haar er niet alleen stralend uitzien, maar ook zijdezacht aanvoelen. Bovendien heeft de conditioner een heerlijke geur die jouw haar de hele dag fris laat ruiken. Geniet van het beste wat Andrélon te bieden heeft en geef je haar de verzorging die het verdient met deze voordelige verpakking van 6 flessen!

Veelgestelde vragen over Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Special Zilver Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos