Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes

5/5

Soaptimist Professional heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes

Merk

Soaptimist Professional

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

70 g

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes

De Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves is dé perfecte keuze voor iedereen met krullend haar die op zoek is naar gezonde en stralende lokken zonder pluis. Deze shampoo bar van salonkwaliteit is geschikt voor alle haartypes en biedt de ultieme verzorging voor jouw krullen. Dankzij de speciale formule van Curly Waves krijgen jouw krullen glans, volume en veerkracht. De bar bevat unieke en gepatenteerde natuurlijke ingrediënten, waaronder Rice-Quat NPNF, Quinoa Pro NPNF en PreBIULIN FOS. Deze ingrediënten voeden, beschermen en herstellen je haar zonder het te verzwaren. Je krullen zullen er gezond en levendig uitzien. Naast de voordelen voor jouw haar, heeft de Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves nog een extra voordeel. Deze bar is namelijk milieuvriendelijk en duurzaam, omdat hij geen plastic verpakking heeft. Zo draag je niet alleen bij aan de gezondheid van je haar, maar ook aan een beter milieu. Verwen je krullen met de beste verzorging en kies voor de Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves.

Veelgestelde vragen over Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes


Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes wordt verkocht in een mooie van 70 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes is dermatologisch getest: .

Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Soaptimist Premium Shampoo Bar Curly Waves Voor stralende, veerkrachtige krullen Salon Quality Voor alle haartypes niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos