Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

430 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g

De Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner van 454 g is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld om je haar te herstellen en te verzachten. Deze leave-in conditioner voedt je haar intensief, hydrateert het diep en ondersteunt de elasticiteit, waardoor haarbreuk wordt voorkomen tijdens het kammen. Wat deze conditioner echt bijzonder maakt, is de beschermende laag die het op je haar achterlaat. Deze laag verbetert niet alleen het uiterlijk van gespleten uiteinden, maar zorgt er ook voor dat je haar beter beschermd is tegen schade van buitenaf. Daarnaast bevat deze conditioner pepermuntolie, wat zorgt voor een verkwikkende ervaring tijdens het gebruik. De pepermuntolie stimuleert namelijk de hoofdhuid, waardoor je een heerlijk fris gevoel krijgt. Met de Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner kun je dus niet alleen genieten van gezond en glanzend haar, maar ook van een verkwikkende ervaring tijdens het verzorgen van je haar. Voorkom haarbreuk, verbeter het uiterlijk van gespleten uiteinden en geef je haar de voeding en hydratatie die het verdient met deze fantastische leave-in conditioner.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g


Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g wordt verkocht in een mooie Pot van 430 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In conditioner 454 g niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos