Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

5/5

Pantene heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

Merk

Pantene

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

Geef je haar elke dag de voedingsstoffen die het nodig heeft met de Pantene Active Pro-V Repair & Protect conditioner. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 200 ml, zodat je haar altijd verzorgd en gezond blijft. De unieke formule van Pantene bevat het krachtige Pro-V complex, versterkende lipiden en beschermende antioxidanten. Hierdoor dringt de conditioner diep door in de kern van het haar, waar het van binnenuit wordt hersteld. Vanaf de wortels tot de punten wordt beschadigd haar gerepareerd, waardoor je weer kunt genieten van gezond, glanzend en zacht haar. Na slechts één toepassing zie je al zichtbaar gezonder haar. Het haar is maar liefst 100% sterker, glanzender en hersteld*. Daarnaast helpt de conditioner ook bij het herstellen van beschadigingen aan het haaroppervlak, waardoor het weer glad en glanzend wordt**. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Pantene Active Pro-V Repair & Protect conditioner voordeelverpakking. *vergeleken met onze shampoos met voedende bestanddelen **beschadigingen aan het haaroppervlak die de gladheid beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml


Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is dermatologisch getest: Ja.

Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Pantene Active Pro-V Repair Protect Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos