KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Plumping

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

40 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml

De KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is een wondermiddel voor je haar. Met zijn krachtige formule versterkt en herstelt deze conditioner je haar als nooit tevoren. Niet alleen voorkomt het haaruitval, maar het verdikt ook dun haar, waardoor je een volle en weelderige haardos krijgt. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar te hydrateren, te beschermen en de groeifase van je haar te stimuleren. Dankzij de toegevoegde antioxidanten wordt je haar ook minder gevoelig voor schade. Je zult merken dat je haar gezonder en sterker aanvoelt na gebruik van deze conditioner. Met een handige inhoud van 40ml is deze conditioner perfect om mee te nemen op reis of om in je handtas te stoppen voor een snelle haarverzorging onderweg. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor dunner wordend haar of gewoon je haar wilt versterken en hydrateren, de KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is de ideale keuze. Geef je haar de liefde en verzorging die het verdient met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml


KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 40 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is dermatologisch getest: Nee.

KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Plumping.Rinse Conditioner 40ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos