Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml

5/5

Haarshop Huismerk heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml

Merk

Haarshop Huismerk

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml

De Fanola Restructuring Conditioner is speciaal ontwikkeld om droog haar te herstellen. Als je haar droog en beschadigd is, heeft het intensieve hydratatie nodig. Gelukkig bevat deze conditioner lijnzaad olie, een krachtig ingrediënt dat je haar verzorgt en hydrateert. De olie dringt diep door in je haar en brengt vocht in, waardoor je haar zijdezacht wordt en prachtig gaat glanzen. Hierdoor ziet je haar er gezond uit en voelt het weer sterk aan! Deze conditioner is geschikt voor mensen met droog en beschadigd haar. Het herstelt je haar van binnenuit, waardoor het zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt. Bovendien is deze conditioner veilig te gebruiken op gekleurd haar, zodat je je haarkleur niet hoeft op te offeren voor gezond haar. Gebruiksaanwijzing: Begin met het wassen van je haar met de Fanola No Yellow Shampoo voor optimale resultaten. Breng vervolgens de Restructuring Conditioner aan op de lengtes en punten van je haar. Laat de conditioner enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Bestel de Fanola Restructuring Conditioner nu direct bij Shop Fanola en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd. Geef je droge en broze haar de verzorging die het verdient en geniet van gezond, glanzend haar!

Veelgestelde vragen over Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml


Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml wordt verkocht in een mooie van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml is dermatologisch getest: Ja.

Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fanola Nourishing Restructuring Conditioner Conditioner For Dry And Brittle Hair 1000Ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos