Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype

5/5

Ogx heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype

Merk

Ogx

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

385 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype

De Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner is een geweldige conditioner die geschikt is voor ieder haartype. Met zijn rijke formule van arganolie, natuurlijke vitamine E en antioxidanten, helpt deze conditioner bij het herstellen van de cellen in zowel het haar als de hoofdhuid. Niet alleen zorgt de conditioner voor een prachtige glans en veerkracht in het haar, maar het helpt ook de vochtbalans te herstellen. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen uitdroging door de hitte van de zon of de föhn. Met de Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner zal uw haar zijdezacht aanvoelen en zult u dagelijks kunnen genieten van een prachtige look! Met deze conditioner kunt u uw haar verwennen en verzorgen, terwijl u geniet van de heerlijke geur van arganolie. Breng de conditioner aan na het wassen van uw haar, laat het een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. U zult direct merken dat uw haar zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet. Verwen uzelf met de Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype


Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Tube van 385 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Ja.

Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Conditioner Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos