Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML

5/5

Etos heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML

Merk

Etos

Serie

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML

De Etos Brilliant Shine conditioner is een ware traktatie voor je haar. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 250 ml, waardoor je extra lang kunt genieten van deze geweldige conditioner. De speciaal ontwikkelde formule van deze conditioner bevat provitamine B5 en tarweproteïne, die samen zorgen voor een intensieve verzorging van je haar. Je haar wordt heerlijk zacht en krijgt een schitterende glans. Dankzij de vochtbalans die deze conditioner creëert, blijft je haar gezond en gehydrateerd. Wat deze conditioner extra bijzonder maakt, is dat het volledig vegan is. Dit betekent dat er geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt bij de productie. Hierdoor is het niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Met de Etos Brilliant Shine conditioner voelt je haar zijdezacht aan en straalt het als nooit tevoren. Bestel nu deze voordelige verpakking en geef je haar de verzorging die het verdient!

Veelgestelde vragen over Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML


Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML wordt verkocht in een mooie van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML is dermatologisch getest: .

Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Etos Conditioner voordeelverpakking Brilliant Shine Vegan 6x250ML niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos