KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Repair.Me

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml

De KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml is de perfecte aanvulling op je haarverzorgingsroutine. Na het reinigen van je haar met de bijpassende shampoo, biedt deze herstellende en reconstruerende conditioner de nodige voeding en reparatie. De unieke formule van deze conditioner is speciaal ontworpen om proteïnetekort aan te pakken en beschadigd haar te herstellen. De krachtige combinatie van shea boter en aloë vera zorgt niet alleen voor intense hydratatie, maar verbetert ook de handelbaarheid van je haar. Je zult merken dat je haar zijdezacht aanvoelt en gemakkelijk te stylen is. Bovendien zorgt de Repair.Me Rinses Conditioner voor een prachtige glans. Je haar zal er gezond en stralend uitzien, met een reflecterende glans die de aandacht trekt. Deze conditioner is geschikt voor alle haartypes en is vooral effectief bij beschadigd en broos haar. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van een gezond, glanzend en gerepareerd kapsel.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml


KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Nee.

KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Repair.Me Rinses Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos