L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

5/5

L’Oréal Paris heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

Merk

L’Oréal Paris

Serie

L’Oréal Elvive

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

De L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking is de ideale oplossing voor vrouwen die last hebben van beschadigd haar. Of het nu komt door het gebruik van stylingapparaten, het verven van het haar of andere schadelijke invloeden van buitenaf, dit product biedt de nodige verzorging. Het herstelt niet alleen het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar sterker en gezonder aanvoelt. Beschadigd haar kan ervoor zorgen dat het haar dunner wordt, futloos aanvoelt en zijn glans verliest. Met de ELVIVE TOTAL REPAIR 5 Conditioner krijgt het haar zijn vitaliteit weer terug. De conditioner dringt diep door in de haarvezels en herstelt de schade van binnenuit. Hierdoor wordt het haar sterker en veerkrachtiger. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 200 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van gezond en glanzend haar. De conditioner is gemakkelijk aan te brengen en spoelt snel uit, waardoor het haar niet verzwaard wordt. Daarnaast bevat het product ook een heerlijke geur die je de hele dag door blijft ruiken. Met de L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking geef je je beschadigde haar de nodige verzorging en herstel je de natuurlijke kracht van je haar. Voel je zelfverzekerd en stralend met gezond en glanzend haar.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml


L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is dermatologisch getest: Ja.

L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos