6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml

5/5

Palmolive heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml

Merk

Palmolive

Serie

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

2.1 l

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml

De 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract van 350 ml is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar zacht, makkelijk doorkambaar haar. Deze crèmespoeling is verrijkt met aloëvera-extract van 100% natuurlijke oorsprong, dat het haar voedt van wortel tot punt. Het resultaat is prachtig haar dat niet verzwaard wordt. Deze crèmespoeling is speciaal ontwikkeld om het haar makkelijk doorkambaar te maken. Het haar wordt zijdezacht en valt soepel in model. Of je nu krullend, steil, gekleurd of beschadigd haar hebt, deze Anti-Klit spoeling is geschikt voor ieder haartype. Met de 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract geniet je dagelijks van prachtig haar. Gebruik het na elke wasbeurt om het haar te verzorgen en te voeden. Je zult versteld staan van het resultaat: gezond, glanzend haar dat makkelijk te stylen is. Voeg deze crèmespoeling toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml


6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml wordt verkocht in een mooie Pot van 2.1 l. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml is dermatologisch getest: Ja.

6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen 6x Palmolive Anti Klit Conditioner met Aloëvera-Extract 350 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos