AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ

5/5

African Pride heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ

Merk

African Pride

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

425 g

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ

De African Pride Olive Miracle Leave-in conditioner is een ware traktatie voor je haar. Verrijkt met extra vergine olijfolie zorgt deze leave-in conditioner voor ultiem zijdezacht haar en een gezonde hoofdhuid vol vocht. Deze vederlichte conditioner biedt niet alleen bescherming tegen schade, maar versterkt ook diep van binnen, waardoor je haar er sterker en gezonder uitziet. Het hydrateert je haar intensief en helpt bij het herstellen en versterken, ideaal voor droog, broos en beschadigd haar. Met de African Pride Olive Miracle Leave-in conditioner geef je je haar de verzorging die het verdient. Laat je lokken stralen met deze unieke formule, die je haar voedt en beschermt, terwijl het zorgt voor een prachtige glans. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van het resultaat: gezond, stralend en veerkrachtig haar.

Veelgestelde vragen over AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ


AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ wordt verkocht in een mooie Flacon van 425 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ is dermatologisch getest: Ja.

AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen AFRICAN PRIDE OLIVE MIRACLE LEAVE-IN CONDITIONER CREME 15OZ niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos