Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml

5/5

Color WoW heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml

Merk

Color WoW

Serie

Hulp bij

Vet haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

2001 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml

De Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld voor breekbaar haar dat beschadigd is door haarkleuring. Met deze leave-in conditioner hoef je je geen zorgen meer te maken over haarbreuk, want het vermindert haarbreuk tot wel 50%! De unieke formule van de Color Wow Kale Cocktail bevat waardevolle ingrediënten, zoals essentiële voedingsstoffen afkomstig van boerenkool, die het haar versterken en beschermen. Deze bionic tonic dringt diep door in het haar en versterkt de haarstructuur van binnenuit. Na slechts één keer gebruik merk je al een verschil: je haar voelt sterker en veerkrachtiger aan. Maar daar blijft het niet bij! De Color Wow Kale Cocktail biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon. De toegevoegde UV-filter voorkomt dat je haarkleur vervaagt en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kortom, met de Color Wow Kale Cocktail geef je je haar de verzorging en bescherming die het verdient, zodat je kunt genieten van gezond, sterk en stralend haar, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml


Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 2001 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Vet haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml is dermatologisch getest: Nee.

Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos