Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype

5/5

Wella Professionals heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype

Merk

Wella Professionals

Serie

Wella Professionals

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

2001 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype

De Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML is een geweldige conditioner die geschikt is voor ieder haartype. Speciaal ontworpen om je haar te herstellen van de schadelijke effecten van de zon, chloorwater en zeezout. Deze unieke conditioner is perfect om je haar direct te revitaliseren na een dagje strand of zwembad. Het bevat een speciale formule die diep doordringt in je haar en het intensief voedt en hydrateert. Hierdoor voelt je haar direct zacht en glad aan en ziet het er gezonder en stralender uit. Met de Wella Invigo Sun After Sun Express Conditioner geef je je haar de verzorging die het verdient. Het beschermt je lokken tegen uitdroging en zorgt ervoor dat je haar zijn natuurlijke glans behoudt. Daarnaast heeft de conditioner een heerlijke zomerse geur die je meteen in vakantiestemming brengt. Dus, als je op zoek bent naar een conditioner die je haar beschermt en herstelt na blootstelling aan de zon, chloorwater en zeezout, dan is de Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML de ideale keuze voor jou. Geef je haar de liefde en verzorging die het verdient en geniet van gezond, stralend haar, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype


Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Flacon van 2001 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Nee.

Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Wella Professionals Invigo SUN Conditioner 200ML Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos