Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml

5/5

Neutral heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml

Merk

Neutral

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

2 stuk(s)

Omschrijving van Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml

De Neutral Parfumvrij Voordeelverpakking bevat 6 flessen van 250 ml van deze geweldige conditioner. Deze conditioner is perfect voor mensen met een gevoelige huid en allergieën, omdat het volledig geurloos is. Het maakt je haar zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar, terwijl het tegelijkertijd het risico op huidirritatie vermindert. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld met de behoeften van mensen met een gevoelige huid in gedachten. Het is dermatologisch getest en vrij van parfum, kleurstoffen en andere irriterende stoffen. Hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt het voor een milde verzorging van je haar en hoofdhuid. Met de Neutral Parfumvrij Voordeelverpakking hoef je je geen zorgen te maken over het tekort aan conditioner. Je krijgt maar liefst 6 flessen van 250 ml, wat genoeg is om je haar langdurig te verzorgen. Geniet van zijdezacht haar zonder de zorgen van huidirritatie met deze geweldige conditioner van Neutral.

Veelgestelde vragen over Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml


Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 2 stuk(s) per doos.

Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Neutral Conditioner Parfumvrij Voordeelverpakking 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos