Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Oil & Curl

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml

Beschrijving van het product: "De voordelen van Andrélon Oil & Curl Conditioner: Andrélon Oil & Curl Conditioner, verrijkt met buriti-olie en murumuru boter, zorgt voor gehydrateerd en pluisvrij haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend haar. De conditioner bevat plantaardige ontklittende bestanddelen die je krullen hydrateren en zachter en soepeler maken. In tegenstelling tot andere oliën, die op je haar blijven liggen en het kunnen verzwaren, dringt deze lichtgewicht conditioner door tot in de kern van je haar zonder het te verzwaren. Bovendien zorgt de conditioner ervoor dat je haar na het wassen gemakkelijk doorkambaar is en heerlijk ruikt. De lichtgewicht conditioner voorkomt pluis, geeft je haar veerkracht en een mooie glans. Het resultaat is pluisvrij en veerkrachtig haar dat intensief gevoed is. De conditioner bevat 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de fles en dop zijn 100% recyclebaar. Gooi de fles dus weg bij het plastic afval. Hoe te gebruiken? Knijp in de fles, verdeel een beetje conditioner over de lengte van je haren, laat het even inwerken en spoel het uit." Toegevoegde details: "De Andrélon Oil & Curl Conditioner is een ware traktatie voor je krullende lokken. Met de toevoeging van buriti-olie en murumuru boter krijgt je haar een extra dosis hydratatie en voeding. Deze natuurlijke.

Veelgestelde vragen over Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml


Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Oil Curl Conditioner Voor flexibele glanzende krullen Verrijkt met buriti-olie en murumuru boter 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos